fbpx

privacy policy

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos įstatymais Šiaulų „Aušros“ muziejaus padalinys Fotografijos muziejus informuoja apie taikomą privatumo politiką.

Šiaulių „Aušros“ muziejaus rekvizitai

Šiauliai Aušra Museum
Įmonės kodas 190757036
Direktorius Raimundas Balza
Adresas: Vilniaus g. 74, Šiauliai, LT-76283
Tel. nr. / Faks: +370 41 526933
El. p.: rastine@ausrosmuziejus.lt

Visa informaciją apie Fotografijos muziejų galite rasti https://fotomuziejus.lt

Bendrosios nuostatos

shop.fotomuziejus.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
• Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais;
• Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai;
• Asmens duomenys tvarkomi tik tais atvejais, kai duomenų subjektas duoda sutikimą aktyviu veiksmu – pažymėdamas varnelę: registruodamasis vartotojo profilyje, atlikdamas prekių užsakymą;
• Asmens duomenys saugomi ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai;
• Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė;
• Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali;
• Apie asmens duomenų tvarkymą nustatyta tvarka pranešama Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai;

Registruojantis el. knygyne shop.fotomuziejus.lt vartotojo pateikti asmens duomenys rinkodaros tikslais naudojami nebus.

Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas

Jūsų asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita perkant ar registruojantis nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi tam, kad:
• būtų apdoroti ir įvykdyti Jūsų prekių užsakymai;
• būtų išrašyti finansiniai dokumentai;
• būtų išspręstos problemos, susijusios su prekių pateikimu ar pristatymu;
• Registracijos el. knygyne metu Jūs privalote pateikti išsamius ir teisingus asmens duomenis.

Tvarkydamas ir saugodamas Jūsų asmens duomenis shop.fotomuziejus.lt įgyvendina organizacines ir technines priemones, kurios užtikrina asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

Mūsų pasirinktas duomenų perdavimo protokolas, užtikrinantis perduodamų duomenų saugumą internete, yra protokolas SSL (Secure Socket Layer). SSL saugumo protokolas apima perduodamų duomenų šifravimą ir iššifravimą, serverių autentifikavimą ir pranešimo vientisumo kontrolę. Jis yra įdiegtas daugelyje populiariausių interneto naršyklių ir Web serverių.

Perkant ar registruojantis pateikti jūsų asmeniniai duomenys yra saugomi ne ilgiau kaip 3 metus po paskutinio veiksmo (užsakymo ar prisijungimo).

Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

Mes jokiu būdu neperduodame Jūsų asmeninių duomenų, įskaitant gyvenamosios vietos ir el. pašto adresą, tretiesiems asmenims, išskyrus prie užsakymo vykdymo prisidedančius mūsų partnerius, teikiančius paslaugas, kuriems šie duomenys yra būtini. Tačiau ir tokiais atvejais jiems pateikiami tik minimalūs – būtini duomenys.

Asmens duomenų pakeitimas ir atnaujinimas

Jūs turite teisę bet kuriuo metu reikalauti (el. paštu info@fotomuziejus.lt ar telefonu +370 41 524393), kad Jūsų duomenys būtų atnaujinti, kad Jums būtų pateikta informacija apie Jūsų asmens duomenų naudojimą, taip pat, kad Jūsų asmens duomenys būtų ištrinti.

Registruoti vartotojai bet kada gali patys ištrinti ar pakeisti savo asmeninius duomenis savo vartotojo profilyje.

Slapukų politika

Slapukais vadinami informacijos elementai, perkeliami iš interneto svetainės į jūsų kompiuterio standųjį diską. Tai nedideli informacijos failai, kurie leidžia interneto svetainėms išsaugoti ir vėl pasiekti informaciją apie naudotojo naršymo įpročius. Slapukus naudoja dauguma interneto svetainių, nes jie yra viena iš daugybės priemonių, kurios padeda pritaikyti interneto turinį prie naudotojų poreikių. Slapukai leidžia interneto svetainėms teikti prie naudotojų poreikių pritaikytas paslaugas (pavyzdžiui, įsimenant prisijungimo duomenis, išlaikant pirkinius pirkinių krepšelyje arba rodant tik konkretų naudotoją dominantį turinį).

Slapukų išjungimas

Kai naudojate naršyklę mūsų teikiamam turiniui pasiekti, galite konfigūruoti savo naršyklę taip, kad būtų priimti visi slapukai, atmesti visi slapukai arba būtų pranešama, kai slapukas atsiunčiamas. Kiekviena naršyklė skirtinga, todėl, jei nežinote, kaip pakeisti slapukų nuostatas, pasižiūrėkite jos žinyno meniu. Jūsų įrenginio operacinėje sistemoje gali būti papildomų slapukų valdiklių. Jei nenorite, kad informacija būtų renkama slapukų pagalba, pasinaudokite daugelyje naršyklių esama paprasta procedūra, kuri leidžia jums atsisakyti slapukų naudojimosi. Norėdami daugiau sužinoti, kaip valdyti slapukus, apsilankykite adresu: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

Privatumo politikos keitimas

El. parduotuvė shop.fotomuziejus.lt turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo politiką apie tai pranešdamas savo svetainėje ir elektroniniu paštu naujienlaiškio gavėjams.

Privatumo politikos papildymai ar pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo dienos, t. y. nuo tos dienos, kai jie yra paviešinami e-parduotuvės sistemoje.

Scroll to Top